Álláslehetőségek

Vállalat

Uponor a nagyvilágban

Piacok, amelyeken az Uponor jelen van

Az Uponor innovatív megoldásokat kínál a lakáscélú, kereskedelmi és ipari projektekhez, valamint az építőmérnöki munkákhoz. Az új építkezések és a felújítások piacán is jelen vagyunk. Versenyelőnyünket következő jellemzőinknek köszönhetjük: kiterjedt földrajzi jelenlétünk, az iparág alapos ismerete, nagy tapasztalatunk a fűtési, hűtési és csőhálózati piac vevőinek kiszolgálásában, valamint törekvésünk, hogy profi módon szolgáljuk ki vevőink szigorú elvárásait. 

Az Uponor szakemberekből álló hálózata széles körű és földrajzilag kiterjedt, ami az iparágban páratlan szolgáltatást garantál, és amelyre vevőink építhetnek. Több mint 30 országban vagyunk jelen helyi ügyfélszolgálattal, elkötelezett alkalmazottakkal, de a világ több mint 105 országába szállítunk. 

Az Uponor megoldásai nagykereskedőkön keresztül érhető el Magyarországon.
Vállalatvezetés és –irányítás

Az Uponor, mint tőzsdén bejegyzett vállalat

Az Uponor Corporation részvényeit a  NASDAQ OMX tőzsdén jegyzik a finnországi Helsinkiben, így az anyavállalatra, az Uponor Corporationre, és leányvállalataira a tőzsdén jegyzett cégekre érvényes szabályok és előírások vonatkoznak. Ezenfelül az Uponor megfelel a vállalatirányításra vonatkozó finn törvénynek (Finnish Corporate Governance Code), amelyet a Securities Market Association adott ki.

Az Uponor vállalatirányítási modelljét részletesen a webhely Vállalatirányítás oldalán mutatjuk be a Befektetők rész alatt. Az a rész az Uponor belső ellenőrzési, kockázatkezelési, belső és külső auditálási és a bennfentes kereskedelemre vonatkozó eljárásainak részletes leírását is tartalmazza.

Kutatás és technológia

Tapasztalat, amelyre építhet

Az Uponor termékeit a minőség, a megbízhatóság és a profi megjelenés jellemzi. Jellemzően hosszú élettartamot megkívánó alkalmazások esetén használják, gyakran a szerkezetbe építve.

Az Uponor a sok éves tapasztalatot és tudást halmozott fel a csőhálózati, fűtési alkalmazásokhoz használt műanyag csővezetékrendszerek fejlesztése, gyártása és felhasználása terén. A vevők nyugalmát biztosító korszerű termékek fejlesztése során az Uponornak biztos hátteret nyújt, hogy érti a vevők igényeit, és tapasztalattal, valamint alapos tudással rendelkezik a terméktervezés, az anyagkiválasztás, a termék gyártása, beszerelése, használata és szervizelése terén. 

Hiszünk benne, hogy a fenntartható épületek segítenek megőrizni az erőforrásokat a jövő generációi számára. A célunk olyan innovatív rendszerek létrehozása, amelyek kevesebb energiát igényelnek, víztakarékosak, csökkentik a hulladék mennyiségét, megóvják az épületeket és akár életeket is mentenek. Folyamatainkat úgy fejlesztjük, hogy garantálják a biztonságot, a tartósságot, az energiatakarékosságot, és a legkisebb terhelést jelentsék a környezet számára. 

Az Uponor a legszigorúbb szabványokat követeli meg csőhálózati, fűtési megoldásainak gyártása, beszerelése és használata során. De ez egyedül nem megy, ezért működünk együtt más professzionális építőipari vállalatokkal.
Ellátási lánc

Hogy az Uponor biztosan megfeleljen a vevők igényeinek

Az Uponor célkitűzése a kiváló minőségű termékek és rendszerek hatékony biztosítása vevői számára. A beszerzés, tervezés, gyártás, minőség, raktározás és szállítás mind egy jól összehangolt ellátási lánc szemeit képezik, amelynek célja hogy az általunk kínált termékek biztosan kulcsszerepet játszanak az emberek életszínvonalának javítása érdekében. 

Folyamatosan fejlesztjük ellátási láncunkat, hogy termékeinket hatékonyan, pontosan, teljes egészében és biztonságosan el tudjuk juttatni minden vevőnkhöz. Gyártó létesítményeink koncentráltak, és vezető pozíciónk miatt elértünk egy kritikus gyártási tömeget. Ez a két tényező versenyelőnyt biztosít a különböző technológiák terén, ami tovább fokozza kínálatunk minőségét és értékét. 

Az ellátási lánchoz kapcsolódó telephelyeink hosszú múlttal és rengeteg tapasztalattal rendelkeznek a technológiai fejlesztés terén. PE-Xa csöveink Engel módszer szerinti térhálósítást alkalmazó gyártási technológiáját a svédországi Wirsbo városában fejlesztettük ki, míg a többrétegű, egymásra hegesztett technológiát a németországi Zella Mehlis környékén. Mindkettő világhírű, a saját technológiájára összpontosító, csővezetékgyártó üzem. 1965 óta műanyagsajtolási és fröccsöntési tapasztalattal is rendelkezünk a finnországi Nastolában.