Plastic pipe

MCSSZ 2. Műanyagcső konferencia

MCSSZ KONFERENCIA 2018

Idei, 2017-es, műanyagcső konferencián az épületeinket, lakásainkat, szociális és jóléti intézményeinket ellátó csőrendszerek, mint a víz-, gáz-, csatornarendszerek stb., fontos kérdéseivel foglalkoztunk. Érintettük a csőrendszerek jogi, szabványosítási, tanúsítási, gyártási, telepítési aspektusait.

Tettük mindezt a MIÉRT MŰANYAG? mottó jegyében. Ma is meg vagyunk győződve arról, hogy az említett közművek építésére az egyik legkiválóbb anyag a MŰANYAG.

A 2018. január 25-én megrendezendő 2. Műanyagcső konferenciánk egy lépéssel közelebb visz a szolgáltatások fel-, illetve kihasználásához, a XXI század kínálta komfort élvezetéhez. Második konferenciánk mottója:

AMITŐL A HÁZ MŰKÖDIK

Gondoljunk csak bele. Szinte minden energia folyam közvetítéséhez szükség van csövekre, csőkötőidomokra, egyszóval csőrendszerekre.

Azt is könnyen beláthatjuk, hogy a műanyagcső rendszerek minden esetben első osztályú megoldást kínálnak. Ez a helyzet a hideg-melegvíz szolgáltatással, legyen bár gáz, napsugárzás, vagy egyéb a hő forrása. A műanyagcsövek szinte egyedüli csőtermékek a lakó épületek elektromos hálózatának kialakításában. Nélkülözhetetlenek a szennyvíz összegyűjtésében és eltávolításában, de egyre közeledik az az idő, amikor a többrétegű, fémbetétes műanyag csöveket engedélyezik az ivóvíz ellátáson túl a gázellátás épületen belüli részének kialakítására is.

Az is igaz persze, hogy ezek a csőrendszerek, mint minden más ember által készített berendezés, csak akkor szolgálnak örömünkre és nem bosszúság forrásai, ha kialakításuk a tervezéstől az utolsó elem beépítéséig szaktudással történik, a legfrissebb technológiai – technikai tudás felhasználásával.

A 2. Műanyagcső konferenciánk kísérletet tesz, hogy egy szűk időkeretben, de átadja mindazokat az újdonságokat, amelyek iparágunkat jellemzi az alapanyag fejlesztéstől a termék innováción át az alkalmazási technológiákig.

A Konferencia napirendje jelenleg tervezés alatt van. Végleges napirend és előadói lista decemberben várható. A részvételük biztosítása érdekében azonban már most célszerű résztvevőként regisztrálni. A döntés megkönnyítése érdekében kérjük, hogy tekintsék át a tervezett témaköröket:

•forgalmazás dokumentációs feltételei
•energia hatékonyság, energiahatékony épületgépészeti rendszerek
•a szigorodó épületenergetikai követelményeknek megfelelő épületek
•épületen belüli nyomó csővezetékek
•épületen belüli lefolyóvezetékek
•ivóvíz higiénia
•vákuumos csapadékvíz elvezetés
•ipari alkalmazások?
•telken belüli csapadékvíz kezelés, szikkasztás
•különböző műanyagvezetékek összehasonlítása

Regisztrálás.