HR fejlesztési program manager

Karrier

Személyes fejlődés és képzés

Személyes fejlődés és képzés

Összes munkatársunk számára szakmailag és személyes szinten is kihívást jelentő munkakörnyezetet kínálunk. 

Figyelembe vesszük alkalmazottaink eltérő igényeit, beleértve a karrierfejlesztési és képzési lehetőségeket is. Az általunk kínált tevékenységek a továbbképzésektől kezdve az időről időre változó munkakörön keresztül a kapcsolatok építéséig és projektmunkában való részvételig terjednek. Az aktuális kérdésekről belső képzéseket és programokat szervezünk, de alkalmazottaink a vállalaton kívüli képzési lehetőségeket is kihasználhatják. 

Munkatársainkat támogatjuk abban, hogy megkeressék karrierjükhöz megfelelő fejlődési lehetőségeket, és mind helyben, mind nemzetközi szinten sokféle feladatkört tölthessenek be. Az alkalmazottak ezeket a kérdéseket egyeztetik vezetőjükkel az éves teljesítmény értékelési megbeszélések során. 

Az Uponor törekszik arra, hogy az alkalmazottak visszajelzésein keresztül folyamatosan továbbfejlessze a szervezetet. A munkatársak körében évente elvégzett felmérésből értékes információkat nyerünk alkalmazottaink elégedettségéről és aktivitásáról. Az eredmények alapján állapodunk meg az elkövetkező évben tervezett képzésekről, amelyek aztán az év során még tovább finomodnak. 

Munkatársainkat megjutalmazzuk az elért eredményeikért, és azt szeretnénk, ha az Uponor minden szempontból jó munkahely legyen. Az Uponor törekszik arra, hogy munkatársait versenyképes, méltányos és igazságos javadalmazásban részesítse.