Uponor som partner

Vállalat

Az Uponor, mint üzlettárs

Megoldások a jövő számára

Az Uponor a piacvezető gyártók közé tartozik felületfűtés és –hűtés, vízellátás valamint előszigetelt távvezetékek területén. Az egyik legfontosabb célunk az innováció a jelen és a jövő generáció életminőségének javítása érdekében.

Mindezt nem tudjuk egyedül véghezvinni. A siker kulcsa a szoros együttműködés a nagykereskedőkkel, kivitelezőkkel, építészekkel és tervezőkkel. Partnereink és az Uponor közös szakmai tapasztalata, valamint az Uponor termékek prémium minősége együttesen képezik a hosszú távú együttműködés alapját.


Folyamatos műszaki támogatást és széles körű szolgáltatásokat nyújtunk kereskedelmi partnereinknek. Az Uponor értékesítői és az Uponor Akadémi képzései segítenek, hogy nagykereskedő partnereink mindig napra kész információkkal rendelkezzenek a termékekről.

Ha szakképzett szerelőként Uponorral dolgozik, kérje bátran szakmai támogatásunkat!

Az építészek és tervezők számára az Uponor átfogó támogatást nyújt a tervezéstől a kivitelezésig. Számos termékünk 3 dimenziós modellje megtalálható BIM (Building Information Modeling) könyvtárunkban a tervezés megkönnyítése érdekében.

Uponor támogatja az építőipari vállalkozásokat az építkezés minden szakaszában a tervezéstől a kivitelezésig, a logisztikától az üzembe helyezésig.

Az építkezések során sok döntés már az első tervek elkészítése előtt megszületik. Az Uponor már a tervezési fázis előtt és a tervezés során is támogatja befektetőket, a fejlesztőket és az építőipari szolgáltatókat, hogy megtalálják a megfelelő megoldást a projektjük kivitelezésére. A várható beruházási és működési költségek kiszámításával az Uponor biztonságos pénzügyi adatokat nyújt az építkezésekhez.

Az Uponor történelme

Uponor gyár
  • Egy asztalosműhelyből piacvezető
  • Öntöttvas csövek gyártójából műanyagcső-gyártó
  • Finn gyökerekből az európai, ázsiai és amerikai piacra

 

Az Uponor majd' 100 éves történelme