Ipari padlófűtés

Speciális alkalmazások

Magna ipari padlófűtés

Szabad térkihasználás és az épület optimális használata

Az Uponor Magna ipari padlófűtési rendszer az ipari épületek fűtéséhez tervezett alacsony hőmérsékletű megoldás. Közvetlenül a padlóba kerül beépítésre. Az aljzatbetonban található vasbeton háló alkalmas a csővezetékek rögzítéséhez is. Bármely megszokott hőforrás alkalmazható az ipari épületek fűtéséhez.

Az Uponor Magna ipari padlófűtési rendszer az aljzatbetonba kerül beépítésre. Megújuló energiaforrások és alacsony hőmérsékletű felületfűtések együttes alkalmazása különösen energiahatékony. Csökkenti az üzemeltetési költségeket a teljes élettartam alatt.
Magna Ipari padlófűtés

Ipari padlófűtés dióhéjban

  • A csarnok ideális kihasználása
  • Egyenletes hőeloszlás
  • Hatékony munkakörnyezet
  • Kevesebb légmozgás
  • Alacsony üzemeltetési költségek
  • Nagy forgalmat is elvisel

 

Az Uponor padlófűtés rendszerei

Az Uponor energiatakarékos padlófűtés rendszerei új építésekhez és felújításokhoz egyaránt használhatók. De ha valamiért a padlófűtés mégsem bizonyulna optimális megoldásnak, más felületfűtési rendszert is választhatunk: falfűtés és falhűtés vagy mennyezetfűtés és mennyezethűtés formájában.

Uponor Minitec padlófűtés rendszer (nedves technológia): felújításokhoz kifejlesztett kis rétegvastagságú padlófűtés rendszer (minimum 2,5 cm) meglévő betonra, faszerkezetre vagy járólapra is könnyen lefektethető.
Uponor Classic padlófűtés rendszer (nedves technológia): anyagköltség szempontjából a legolcsóbb, de egyben legmunkaigényesebb acélhálós padlófűtés megoldás. Különösen nagy igénybevételre tervezett felületekre praktikus.
Uponor Tacker padlófűtés rendszer (nedves technológia): hő- és hangszigetelt rendszerlemezekkel, tépésálló szövetfóliával és a szerelést megkönnyítő nyomtatott raszterhálóval rendelkező, gyorsan fektethető padlófűtés megoldás.
Uponor Tecto padlófűtés rendszer (nedves technológia): innovatív lépésálló padlófűtési technológia, amely pogácsás kialakítású rendszerelemeinek köszönhetően számottevően meggyorsítja és garantáltan pontossá teszi a fektetést .
Uponor Siccus padlófűtés rendszer (száraz technológia): kifejezetten meleg burkolatokhoz, többek közt fa álpadlókhoz, laminált parkettákhoz, lambériához készült, előre gyártott panelekből gyorsan fektethető padlófűtés és falfűtés megoldás.
• Uponor Siccus sport padlófűtés rendszer (száraz technológia): kifejezetten sportcsarnokokhoz kifejlesztett padlófűtés rendszer. A rendszerelemek közvetlenül az elasztikus rétegekkel fedett padlóba kerülnek beépítésre, ezért a karbantartási igény és a balesetveszély is minimális.
• Uponor Magna ipari padlófűtés rendszer (nedves technológia): kifejezetten nagy teherbíró képességű padlófűtés rendszer ipari csarnokokhoz. közvetlenül az aljzatbetonba kerül beépítésre, ezért a karbantartási igény minimális. Az alacsony hőmérsékletű rendszer rendkívül energia-takarékos.