grijanje i hlađenje za posebne namjene

Termékek

Speciális alkalmazások

Szabadon megtervezheti a helyiségeket

A szabványos fűtési és hűtési rendszerek bizonyos projektekben egyszerűen nem elegendők. Az Uponor éppen ezért egyéni, energiatakarékos különleges megoldásokat nyújt az ipari létesítmények, sportlétesítmények és hűtőkamrák számára. A jégmentesítés például egy speciális alkalmazás. Alkalmas a garázsok bejáratának, a szállodák, kórházak és üzletek fogadóterének jégmentesítésére.

Biztonságos közlekedés havazás és jegesedés esetén is

A felületbe épített rendszer mentesíti a hótól és jégtől a forgalmi területeket, az épületek bejáratát, a feljárókat, járdákat és autóbeállókat.

Tudjon meg többet hó- és jégmentesítő rendszereinkről
Hó- és jégmentesítés

A megfelelő hőmérséklet a sporthoz és a rekreációhoz

Az Uponor sportlétesítményekbe szánt energiatakarékos felületfűtései sok előnyt nyújtanak. Az alacsony hőmérsékletű rendszerek alkalmazása különösen kedvező megújuló energiaforrásokkal, de hagyományos rendszerekkel is kiválóan működnek. A sportcsarnokhoz az Uponor olyan különleges megoldásokat ajánl, amelyek ideálisak a padló pontszerű terheléséhez. Az Uponor szolgáltatásai: Az Uponor folyamatosan követi az épület teljes életciklusát a tervezéstől a kivitelezésen keresztül akár a karbantartási időszak végéig.
Tudjon meg többet a sportpadlófűtési rendszereinkről
Speciális alkalmazások