tacker

Padlófűtés

Uponor Tacker leszúrótüskés padlófűtés rendszer

Sokoldalúság a rugalmas csőelrendezésnek köszönhetően

Az Uponor Tacker rendszer szabad kezet ad mindenben:

  • a hő- és hangszigetelt rendszerlemez nagy szakítószilárdságú textúrafóliával van ellátva, amelyen minta segíti a csővezetékek vezetését;
  • sokféle csővezetékkel alkalmazható;
  • leszúrótüskék a csővezeték rögzítéséhez;

és sok más rendszerelem A rugalmas csővezetés hozzáigazítható mindenféle alakú helyiséghez, és biztosítja az egyenletes hőátadást.

Uponor Tacker padlófűtés rendszer

Az Uponor Tacker -leszúrótüskés padlófűtés rendszer dióhéjban

Uponor Tacker leszúrótüskés padlófűtés rendszer

Uponor Tacker – műszaki jellemzők

  • A leszúrótüskék rögzítik a csővezetéket.
  • A leszúrótüskék alkalmasak 14–20 mm ármérőjű csövekhez egyaránt
  • Mindenféle felülethez megfelelő
  • A Tacker rendszer gazdaságos és könnyen szerelhető
  • A hő- és hangszigeteléshez, valamint az ütésállóság növeléséhez különféle vastagágú szigetelések alkalmazhatók.

Az Uponor padlófűtés rendszerei

Az Uponor energiatakarékos padlófűtés rendszerei új építésekhez és felújításokhoz egyaránt használhatók. De ha valamiért a padlófűtés mégsem bizonyulna optimális megoldásnak, más felületfűtési rendszert is választhatunk: falfűtés és falhűtés vagy mennyezetfűtés és mennyezethűtés formájában.

Uponor Minitec padlófűtés rendszer (nedves technológia): felújításokhoz kifejlesztett kis rétegvastagságú padlófűtés rendszer (minimum 2,5 cm) meglévő betonra, faszerkezetre vagy járólapra is könnyen lefektethető.
Uponor Classic padlófűtés rendszer (nedves technológia): anyagköltség szempontjából a legolcsóbb, de egyben legmunkaigényesebb acélhálós padlófűtés megoldás. Különösen nagy igénybevételre tervezett felületekre praktikus.
Uponor Tacker padlófűtés rendszer (nedves technológia): hő- és hangszigetelt rendszerlemezekkel, tépésálló szövetfóliával és a szerelést megkönnyítő nyomtatott raszterhálóval rendelkező, gyorsan fektethető padlófűtés megoldás.
Uponor Tecto padlófűtés rendszer (nedves technológia): innovatív lépésálló padlófűtési technológia, amely pogácsás kialakítású rendszerelemeinek köszönhetően számottevően meggyorsítja és garantáltan pontossá teszi a fektetést .
Uponor Siccus padlófűtés rendszer (száraz technológia): kifejezetten meleg burkolatokhoz, többek közt fa álpadlókhoz, laminált parkettákhoz, lambériához készült, előre gyártott panelekből gyorsan fektethető padlófűtés és falfűtés megoldás.
• Uponor Siccus sport padlófűtés rendszer (száraz technológia): kifejezetten sportcsarnokokhoz kifejlesztett padlófűtés rendszer. A rendszerelemek közvetlenül az elasztikus rétegekkel fedett padlóba kerülnek beépítésre, ezért a karbantartási igény és a balesetveszély is minimális.
• Uponor Magna ipari padlófűtés rendszer (nedves technológia): kifejezetten nagy teherbíró képességű padlófűtés rendszer ipari csarnokokhoz. közvetlenül az aljzatbetonba kerül beépítésre, ezért a karbantartási igény minimális. Az alacsony hőmérsékletű rendszer rendkívül energia-takarékos.