Sortimentet af pumpegrupper

Osztó-gyűjtők és bekeverő egységek

Fluvia bekeverő egységek

Uponor vízhőmérséklet-szabályozás

Az Uponor többféle előszerelt Fluvia bekeverő egységgel rendelkezik, melyek biztosítják a felületfűtések és hűtések szabályozását. Egyszerűen és gyorsan szerelhetők. Biztosítják az előremenő vízhőmérséklet energiatakarékos szabályozását, és az Uponor szabályozókkal együtt csökkentik az energiafogyasztást. A Fluvia szivattyúegységeket a kazánházba vagy az osztók közelében helyezik el. A hűtési rendszer akár hat páratartalom-érzékelőt is tartalmazhat, amelyek segítenek elkerülni a páralecsapódást a helyiségekben.

A Fluvia bekeverő-egységek moduláris felépítésűek. Szinte minden épülettípus fűtésére vagy hűtésére felhasználhatók a családi házaktól kezdve a nagyobb épületegyüttesekig.

Az egyes helyiségek megfelelő hőmérséklete csak akkor garantálható, ha a szükséges hőmérsékletű meleg vagy hideg víz mindig rendelkezésre áll. Az Uponor C-46 24 V-os vezeték nélküli fűtési-hűtési szabályozóegység a szobahőmérséklet alapján szabályozza az előremenő vízhőmérsékletet. Az előremenő vízhőmérséklet szabályozás alkalmas fűtéshez, hűtéshez vagy a kültéri hó- és jégmentesítéshez. Lehetőség van egy komplett szabályozó alkalmazására, vagy elemekből, igény szerint is összerakható a szükséges rendszer.