uponor smatrix app

Távoli hozzáférés felületfűtéshez és -hűtéshez

Uponor Smatrix App

Uponor Smatrix App - bárhonnan, bárhova

Hőmérséklet szabályozó, ami mindig kéznél van

Ha felületfűtési és -hűtési rendszereket csak az adott helyiségből lehet szabályozni a megfelelő komfortérzet elérése és fenntartása mind a tulajdonosoknak, mind a kivitelezőknek egyaránt kihívást jelent. Ahhoz, hogy megváltoztassuk a hőmérsékletet, valakinek mindig a helyszínen kell lennie beállítani és ellenőrizni a rendszert, hogy az mindig az optimális energiahatékonysággal működjön.

Erre a kihívásra válaszolva az Uponor kifejlesztette az Uponor Smatrix távvezérlő egységet, hogy bárhol és bármikor megfelelően tudjuk szabályozni a helyiségek hőmérsékletét: otthonról, a munkából, üzleti út vagy akár nyaralás közben is.

Uponor Smatrix App - Maximális rugalmasság és kényelem

Uponor Smatrix App segítségével az Uponor padlófűtési rendszerek lehetőségei kibővülnek: a távoli hozzáférés maximalizálja a rugalmasságot és a kényelmet egyaránt.


Helyi hozzáférés: Amikor az épületben a padlófűtés közvetlenül szabályozható. Nincs szükség internetkapcsolatra, azonban a rendszer könnyedén elérhető az Uponor Smatrix App segítségével.


Távoli hozzáférés: amikor távol van, a rendszer az Uponor Smatrix alkalmazás segítségével szabályozható okostelefonról és táblagépről.When away, the system can be accessed via the Uponor Smatrix App or website on a smartphone, tablet or PC.

Uponor Smatrix App

Uponor Smatrix App dióhéjban

  • Egyszerű használat
  • Egyszerű telepítés
  • Optimális kényelem és biztonság
  • Maximális energiahatékonyság

 

Uponor Smatrix App - letöltések

Töltse le az alkalmazást mobilteleszközére

app store

 

google play


Az Apple, az Apple logo, az iPhone, az iPad, a Mac és az OS X Az Apple Inc. az Egyesült Államokban és más országokban bejegyzett védjegyek. Az IOS  a Cisco Egyesült Államokban és más országokban bejegyzett védjegye. és licenc alapján használják. Az App Store az Apple Inc. szolgáltatási védjegye. 

A Google, az Android és más védjegyek a Google Inc. védjegyei  

Look up installation manuals
Smatrix App