Minitec falfűtés

Falfűtés és –hűtés

Fix 14 nedves felületfűtési rendszer

Vakolattípusok széles választékával használható

A közvetlenül a falra szerelt fűtési rendszerek esetében az Uponor nedves rendszerű falfűtést ajánljuk gyors és egyszerű szerelhetősége miatt. A rendszer szerkezete stabil kötést biztosít a vakolat és a fal között. Az Uponor rendszer fűtéscsövei a falon belül helyezkednek el, így tökéletes hőátadást biztosítanak. Ideális rendszer új épületekhez és (részleges) felújításokhoz is.

 

Minitec falfűtés

Előnyök:

  • Könnyen telepíthető, mivel csak néhány elemből áll
  • Stabil kötés
  • A vakolatok különféle típusaival használható, még agyaggal is
  • PE-Xa vagy ötrétegű Red csővezeték (14 vagy 16 mm) használható hozzá

 

További falhűtés és falfűtés rendszereink:

Az Uponor energiatakarékos rendszerei új építésekhez és felújításokhoz egyaránt használhatók. De ha valamiért a falfűtés- é hűtés mégsem bizonyulna optimális megoldásnak, más felületfűtési- és hűtési rendszert is választhatunk: padlófűtés vagy mennyezetfűtés és mennyezethűtés formájában.

  • Uponor Renovis száraz technológiájú falfűtés és falhűtés rendszer (mennyezetre is alkalmazható): meglévő falfelületeken és mennyezeteken szárazépítési módszerrel kialakítható fűtési és hűtési rendszer. Gyorsan szerelhető, mivel a cső nyomvonala jelölve van a panelen. A panelbe tekert 9,9x1,1 mm-es Uponor PE-Xa csővezetékek hűtésre és fűtésre egyaránt alkalmasak.
  • Uponor Siccus száraz technológiájú rendszer: válaszfalakba építhető, nem teherhordó, falfűtésre és falhűtésre is alkalmas rendszer, amit különösen ajánlunk tetőtér beépítés esetén.  A száraz szerelésnek köszönhetően nem jut nedvesség a falszerkezetbe, a panel pedig hőszigetelő tulajdonságokkal is rendelkezik.