Felújítás Siccus falfűtéssel

Falfűtés és -hűtés

Siccus SW rendszer vázszerkezetes falak fűtésére vagy hűtésére

Felületfűtés és -hűtés vázszerkezetes falakhoz

Az Uponor Siccus SW (stand wall) rendszer vázszerkezetes felületekhez lett kifejlesztve. Egy tömör alumínium tartóelemből és beépített omegajel alakú csővezetékekből áll. Előszerelt, 14x2 mm PE-Xa csővezetékekkel. A hatékony összeszerelési folyamathoz megfelelő csőcsatlakozások szükségesek.

Mivel az elemek súlya darabonként csupán 2,4 kg, a szerelést egyetlen ember is elvégezheti. A rendszer könnyen és gyorsan telepíthető a panelek közötti szabványos távolságnak köszönhetően. A hőt a rendszer ott adja le, ahol szükséges, mert a csövek közel vannak a felülethez.

 

Uponor Siccus falfűtés

Előnyök:

  • A régiek előtt vázszerkezetes új falak alakíthatók ki fűtési és hűtési felületekkel
  • A kis tömegű, könnyen kezelhető paneleket egy ember is fel tudja szerelni
  • Szabványos, 625 mm-es távköz
  • Új és felújított épületek fűtésére és hűtésére is használható.

 

Falhűtés és falfűtés rendszereink

  • Fix 14 nedves technológiájú falfűtés és falhűtés rendszer (mennyezetre is alkalmazható): néhány elemből álló, gyorsan és egyszerűen közvetlenül a falra szerelhető falfűtési rendszer, amely stabil kötést biztosít a vakolat és a fal között. A vakolatok különféle típusaival használható, és ötrétegű Red csővezeték (14 vagy 16 mm) használható hozzá.
  • Uponor Renovis száraz technológiájú falfűtés és falhűtés rendszer (mennyezetre is alkalmazható): meglévő falfelületeken és mennyezeteken szárazépítési módszerrel kialakítható fűtési és hűtési rendszer. Gyorsan szerelhető, mivel a cső nyomvonala jelölve van a panelen. A panelbe tekert 9,9x1,1 mm-es Uponor PE-Xa csővezetékek hűtésre és fűtésre egyaránt alkalmasak.
  • Uponor Siccus száraz technológiájú rendszer: válaszfalakba építhető, nem teherhordó, falfűtésre és falhűtésre is alkalmas rendszer, amit különösen ajánlunk tetőtér beépítés esetén.  A száraz szerelésnek köszönhetően nem jut nedvesség a falszerkezetbe, a panel pedig hőszigetelő tulajdonságokkal is rendelkezik.
  • Uponor Tenno falfűtés és falhűtés