Siccus falfűtés

Falfűtés és –hűtés

Siccus száraz felületfűtési rendszer

Könnyű szerkezet és minimális rétegvastagság

Az Uponor Siccus falfűtést új épületekhez és régi épületek felújításához egyaránt terveztük.

Az Uponor Siccus szárazépítésű technológia minimum 43 mm-es fali lemezeket használ. Gyorsan és egyszerűen szerelhető, és telepítés után azonnal használatba vehető, nem kell várni a kiszáradásra. Az elkészült felületfűtést és -hűtést gipszkarton burkolattal is el lehet látni.

Az Uponor Siccus rendszer könnyű, csupán négy elemet tartalmaz: szerelőkeret, hővezető lemez, csővezeték és PE-fólia. Különösen fa vázszerkezet esetén előnyös a kis rendszertömeg. A kis tömegű konstrukció gyorsan reagál a hőmérséklet igények változására. Az Uponor Siccus rendszerben a hővezető lemezek és a csővezetékek egyaránt rögzítettek. A rögzítőlemez rugalmasan használható, könnyen vágható, és ”fejrészében” előre beszerelt csatornák vannak az Uponor PE-Xa és ötrétegű csövekhez.
Siccus light falfűtés

Az Uponor Siccus falakhoz – dióhéjban

  • Gyors építés a szárazépítésű rendszereknek köszönhetően
  • Kis tömegének köszönhetően minden faltípusra felszerelhető
  • Tökéletes hőátadás
  • Gyors felfűtési és reakcióidő
  • 14 mm-es PE-Xa csővezetékekkel alkalmazható

 

Falhűtés és falfűtés rendszereink

  • Fix 14 nedves technológiájú falfűtés és falhűtés rendszer (mennyezetre is alkalmazható): néhány elemből álló, gyorsan és egyszerűen közvetlenül a falra szerelhető falfűtési rendszer, amely stabil kötést biztosít a vakolat és a fal között. A vakolatok különféle típusaival használható, és ötrétegű Red csővezeték (14 vagy 16 mm) használható hozzá.
  • Uponor Renovis száraz technológiájú falfűtés és falhűtés rendszer (mennyezetre is alkalmazható): meglévő falfelületeken és mennyezeteken szárazépítési módszerrel kialakítható fűtési és hűtési rendszer. Gyorsan szerelhető, mivel a cső nyomvonala jelölve van a panelen. A panelbe tekert 9,9x1,1 mm-es Uponor PE-Xa csővezetékek hűtésre és fűtésre egyaránt alkalmasak.
  • Uponor Siccus száraz technológiájú rendszer: válaszfalakba építhető, nem teherhordó, falfűtésre és falhűtésre is alkalmas rendszer, amit különösen ajánlunk tetőtér beépítés esetén.  A száraz szerelésnek köszönhetően nem jut nedvesség a falszerkezetbe, a panel pedig hőszigetelő tulajdonságokkal is rendelkezik.
  • Uponor Tenno falfűtés és falhűtés