Az Uponor Renovis falfűtés és falhűtés láthatatlanul épül be a falba

Termékek

Falfűtés és falhűtés

Nyáron frissítő hűvös, télen kellemes meleg kombinált falhűtéssel és falfűtéssel

A falakba épített fűtési- és hűtési megoldások sugárzással adják le vagy vonják ki a hőt, így kellemes környezetet teremtenek a felhasználók számára. A falfűtés és falűtés telepítése egyszerűbb, mint elsőre gondolná. A felületfűtési és felülethűtési rendszert vázszerkezetes falba, fali profilokba is be lehet építeni, de vakolt rendszer esetében közvetlenül a vakolatrétegbe kell beépíteni. A falfűtési és -hűtési rendszerek számos előnnyel rendelkeznek nemcsak új építések, hanem felújítások esetén is.

Falfűtés és falhűtés nedves- és száraz felületfűtési és –hűtési rendszerekhez

A falfűtés és falhűtés nedves és száraz rendszerrel is telepíthető. Mindkét módszerrel lehetséges új és felújítandó épületekben fűtés és hűtés kialakítása. Hőforrásként bármilyen típusú elem használható, de alacsony hőmérsékletű forrás javasolt. A vázszerkezetes falfűtés és falhűtés egyszerűen és gyorsan kialakítható. A megújuló energiaforrások, hőszivattyúk és alacsony hőmérsékletű felületfűtések együttes alkalmazása különösen energiahatékony.
A falfűtés és falhűtés láthatatlan, mégis természetes hőérzetet biztosít

Így élvezheti az Uponor megoldások előnyeit

Szerelők

Előnyök

Az Uponor falfűtési és –hűtési rendszereinek telepítése mindig okos döntés. Az Uponor termékeivel hatékonyabbá teheti az építkezését, és ügyfelei örülni fognak az eredményeknek.
Az Uponor komplett megoldásai minden igényt lefednek, akár új épület, akár felújítás esetén. Örömmel segítünk kiválasztani a megfelelő terméket.

Tények

 • Bizonyított minőség és megbízhatóság
 • A minden kihívásnak megfelelő ideális rendszer
 • A padlófűtés és a falfűtés kombinálása
 • Gyors és egyszerű telepítés (pl. száraz felületfűtési rendszerrel)
Épülettulajdonosok

Egészséges helyiséghőmérséklet falfűtéssel

 • Nagyobb szabadsága van a belsőépítésznek.
 • Ideális megújuló energiaforrásokkal való alkalmazásra
 • Nincs túlzottan száraz levegő
 • Kellemes hőmérséklet nyáron és télen is
 • A felületfűtés növeli az ingatlan értékét
 • Egyéni megoldások az új építkezésekhez és a felújításokhoz

Falhűtés és falfűtés rendszereink

 • Fix 14 nedves technológiájú falfűtés és falhűtés rendszer (mennyezetre is alkalmazható): néhány elemből álló, gyorsan és egyszerűen közvetlenül a falra szerelhető falfűtési rendszer, amely stabil kötést biztosít a vakolat és a fal között. A vakolatok különféle típusaival használható, és ötrétegű Red csővezeték (14 vagy 16 mm) használható hozzá.
 • Uponor Renovis száraz technológiájú falfűtés és falhűtés rendszer (mennyezetre is alkalmazható): meglévő falfelületeken és mennyezeteken szárazépítési módszerrel kialakítható fűtési és hűtési rendszer. Gyorsan szerelhető, mivel a cső nyomvonala jelölve van a panelen. A panelbe tekert 9,9x1,1 mm-es Uponor PE-Xa csővezetékek hűtésre és fűtésre egyaránt alkalmasak.
 • Uponor Siccus száraz technológiájú rendszer: válaszfalakba építhető, nem teherhordó, falfűtésre és falhűtésre is alkalmas rendszer, amit különösen ajánlunk tetőtér beépítés esetén.  A száraz szerelésnek köszönhetően nem jut nedvesség a falszerkezetbe, a panel pedig hőszigetelő tulajdonságokkal is rendelkezik.
 • Uponor Tenno falfűtés és falhűtés

Uponor falfűtés és falhűtés, illetve mennyezethűtés rendszerek kialakítása

Tervezési segédlet a Minitec, Renovis, Siccus és Comfort panel rendszerekhez. A megoldások részletes leírása tervezőknek és szerelőknek (59 oldalas pdf dokumentum).
Falfűtés, falhűtés, mennyezethűtés, mennyezetfűtés: PDF letöltése