Uponor Smatrix App - távoli hozzáférés felületfűtési és -hűtési rendszerekhez

  • uponor smatrix app

Uponor Smatrix App - bárhonnan, bárhova

Hőmérséklet-szabályozó, ami mindig kéznél van

Ha felületfűtési és -hűtési rendszereket csak az adott helyiségből lehet szabályozni a megfelelő komfortérzet elérése és fenntartása mind a tulajdonosoknak, mind a kivitelezőknek egyaránt kihívást jelent. Ahhoz, hogy megváltoztassuk a hőmérsékletet, valakinek mindig a helyszínen kell lennie beállítani és ellenőrizni a rendszert, hogy az mindig az optimális energiahatékonysággal működjön.

Erre a kihívásra válaszolva az Uponor kifejlesztette az Uponor Smatrix távvezérlő egységet, hogy bárhol és bármikor megfelelően tudjuk szabályozni a helyiségek hőmérsékletét: otthonról, a munkából, üzleti út vagy akár nyaralás közben is.

Uponor Smatrix App - maximális rugalmasság és komfort

Uponor Smatrix App segítségével az Uponor padlófűtési rendszerek lehetőségei kibővülnek: a távoli hozzáférés maximalizálja a rugalmasságot és a kényelmet egyaránt.

Helyi hozzáférés: Amikor az épületben a padlófűtés közvetlenül szabályozható. Nincs szükség internetkapcsolatra, azonban a rendszer könnyedén elérhető az Uponor Smatrix App segítségével.

Távoli hozzáférés: amikor távol van, a rendszer az Uponor Smatrix alkalmazás segítségével szabályozható okostelefonról és táblagépről.

Uponor Smatrix App 65 advantage box

Az Uponor Smatrix App-ról dióhéjban

  • Egyszerű használat
  • Könnyedén telepíthető
  • Megfelelő kényelem és biztonság
  • Maximális energiahatékonyság

 

Bezár