Uponorin ratkaisut teollisuuteen

Rendszermegoldások

Ipari épületek

Az ipar a jövő

A közeljövőben a globális ipari termelést összekapcsolják a modern információs és kommunikációs technológiákkal. Ehhez intelligens és digitális hálózatba kötött rendszerek szükségesek. Rengetegen dolgoznak a fenntartható és energiatakarékos jövőn. Egyre gyakoribbá válnak azok az épületgépészeti rendszerek, melyek önfenntartó módon működtetik az épületgépészeti rendszereket. Ezek automatikusan reagálnak a körülmények változásaira és a lakók preferenciáira. Az Uponor innovatív termékeivel megfelel a jövő igényeinek.

Ipari épületek, raktárak

Energiahatékony megoldások csarnokokhoz

  • Alacsony megvalósítási és üzemeltetési költségek
  • Megbízható és letesztelt termékek
  • A lehető legjobb munkakörnyezet
  • Maximális rugalmasság a tér kihasználásában

 

További információ padlófűtési megoldásainkról

Mindig tiszta ivóvíz

A higiénikus ivóvízhálózatok létfontosságúak minden ember által használt épületben. Ehhez a csőhálózatnak tökéletesen higiénikusnak kell lennie, a belépési ponttól a csapolásig.
További információ vízellátási megoldásainkról
Megoldások irodaépületekhez
Szerelők

Előnyök

Az ipari felületfűtéstől az osztószekrényekig, a helyi hőelosztó rendszerektől a higiénikus ivóvízellátásig az Uponor innovatív rendszerei lefedik a kivitelezési technológiák teljes skáláját. Minden egyes összetevő kipróbált és tesztelt, hosszú élettartamú és könnyen telepíthető. Ezekhez természetesen szolgáltatásaink széles köre tartozik. Értékesítő munkatársaink mindig a rendelkezésére állnak, és támogatást nyújtanak a projektje minden fázisában.

Tények

  • Minden projekt egyedi megoldást igényelhet
  • Bizonyított minőség és megbízhatóság
  • Teljes rendszerek egyetlen gyártótól
  • Korrózióálló rendszerek
  • Gyors és egyszerű szerelés
  • Megújuló energiaforrások használatához is alkalmas
Tulajdonosok

Előnyök az ön számára

Az ipari és logisztikai létesítmények befektetői és üzemeltetői számára az épület gazdasági hatékonysága végső soron a legfontosabb kritérium. Fontos, hogy az épület tervezése során megtaláljuk azt a fűtési és hűtési megoldást, amely a lehető legalacsonyabb energiafelhasználást, javítási és karbantartási költségeket nyújtja a használat során.

Az Uponor szem előtt tartja az olyan, tárolandó termékekre vonatkozó igényeket, mint például: étel, elektronikai termékek vagy a papír. Megoldásaink állandó hőmérsékletet és páratartalmat biztosítanak az épületben, légkezelő gépek nélkül. Minden egyéb követelménynek is megfelel. A létesítmény padlója szabadon használható.
Építész/gépésztervező

Előnyök

Az Uponor megoldásaival csökkentheti az ipari épületek energiafelhasználását is. Ez megújuló energiák és alternatív fűtési- és hűtési energiaforrások hasznosításával valósítható meg leginkább.
Az Uponor épületszerkezet-temperálási rendszere ipari épületek elismert fűtési megoldása, amely akár a gyártósornál keletkezett hulladékhő hasznosítását is lehetővé teszi. A rendszer alkalmazása jelentősen csökkenti az ipari épületek fűtési költségeit.

Az iparban felhasznált energia 50%-a hulladékhővé alakul át, ami újra felhasználható. A hulladékhő alkalmazásával javítható az épület energiahatékonysága.

Kellemes hőmérséklet

Energiamegtakarítási megoldásaink ideálisak a megújuló energia használatához, valamint az energiafogyasztás és CO2-kibocsátás csökkentéséhez. Az Uponor folyamatosan követi az épület teljes életciklusát a tervezéstől a kivitelezésen keresztül a karbantartási időszak végéig, az épület elhasználódásáig.