Élethosszig tartó biztonság

  • Tap water kitchen
  • Tap water bathroom
  • Fresh water washing hands

A minden otthon számára tökéletes vízbekötés

Mint fő létszükségleteink egyike, a biztonságos frissvíz-ellátás és -továbbítás az otthonteremtés és -felújítás sarkalatos pontja. Mint biztos piacvezető az innovatív és megbízható vízrendszerek fejlesztése terén, az Uponor több évtizedes tapasztalattal rendelkezik a bekötési pontok és vízcsapok közötti komplett tisztavíz-szállító rendszerek biztosításában – olyan rendszerekében, amelyek biztonságosak, megbízhatóak és könnyen szerelhetőek.

Rugalmas és nagy élettartamú csővezetékek

A csőhálózat a csomagolás ezen az értékes árucikken – az vízen. Az Uponor felvállalta, hogy csak a legkorszerűbb anyagokat használja csővezetékeihez, legyenek azok akár PEX-a, akár ötrétegű kompozit csövek. Az Uponor összes csővezetékét úgy terveztük, hogy korrózióálló legyen, megfeleljen a szabványoknak, illetve ellenálljon a vezetékes vízhálózat magas hőmérséklete és nyomása okozta hosszú távú hatásnak.

Megbízható szerelvények a biztonságos és megbízható szereléshez

A sikeres vizes rendszer kialakításában a csőillesztések kulcsszerepet töltenek be. Az Uponor innovatív szerelvényválasztéka biztosítja az Ön számára az időtálló csőillesztéseket, és hiteles mérések birtokában biztosíthatja, hogy nem érik majd kellemetlen meglepetések.
Rendszereinket úgy terveztük, hogy a biztonságot, kényelmet és a könnyű szerelhetőséget illetően a legszigorúbb követelményeknek is megfeleljenek. Élvezze a hatékony és kényelmes szerelhetőség, és a tiszta, megbízható, az összes higiéniai követelménynek megfelelő Uponor vízvezeték-illesztési rendszer előnyeit.

Tapwater system teaser

Egyszerű és megbízható vízvezetékrendszerek

  • Korrózióálló
  • Biztonságos és megbízható csőillesztési rendszerek
  • Jól illeszthető és rugalmas a könnyű szerelhetőség érdekében
  • Mindenféle felhasználást lehetővé tevő cső- és csőillesztési választék
  • Kicsi a melegvíz-csővezetékek hővesztesége
  • Az víz friss, jóízű és szagtalan marad. Bevezető a következő szinthez: termékcsoportok

Válasszon magának rendszert az vízellátás bekötéséhez

Présrendszer a tökéletes, megbízható szereléshez
Q&E gyorscsatoló rendszer az egyszerű, vízzáró szereléshez
Press system with fitting

Innovatív préscsatlakozó- és többrétegű kompozit csőrendszerünk egyesíti a fém és műanyag csőhálózati rendszerek előnyeit – ám mentes azok hátrányaitól.

Présrendszer
Quick and easy  rings and fittings teaser

A Q&E az Uponor egyedi, újszerű toldócsatlakozási rendszere, amely minimális nyomásveszteség mellett garantálja a megbízható, jó vízzáró illesztést azáltal, hogy kihasználja az Uponor PEX-a csöveinek hőtároló képességét és zsugorhatását.

Quick & Easy rendszer
Bezár