Sokrétű kínálat a radiátoros rendszerek biztonságos és egyszerű szereléséhez

  • Radiator connection I
  • Radiator connection II
  • Radiator connection quick and easy

Fűtési rendszerek gyors és gazdaságos kialakítása

Radiátorbekötő elemeinek teljes választékával az Uponor biztosítja mindazt, ami a biztonságos és gyors szereléshez szükséges. Akár egy új ház felszerelését, akár egy meglévő felújítását tervezi, az Uponor rendszer sokoldalúsága lehetővé teszi, hogy a tervéhez illeszkedően a legjobbat válassza.

Széles választékunk tálcán kínálja a megfelelő megoldást a hőforrás és mindenfajta fűtőtest összekapcsolására A rendszertartozékok teljes kínálatát nyújtjuk a piacon megtalálható valamennyi radiátorbekötéshez, legyen szó akár hagyományos elágaztatott rendszerről termosztátos radiátorszelepekkel (TRV vezérlés), akár osztócsöves szerelésről a jobb elosztás és szakaszszintű vezérlés érdekében.
A csövek és csatlakozóelemek széles választéka, illetve a jól bevált szerelvénykollekció esztétikus és szakszerű kivitelezést biztosít mind családi házak, mind nagyméretű épületek esetén.

Az Uponor két radiátorbekötési módot kínál; mindkettő időmegtakarítást eredményez. Akár ötrétegű csövet, akár a PEX-a megoldást választ, az Uponor a teljes rendszert biztosítja, amely könnyen összekapcsolható a piacon kapható valamennyi radiátorral.

Radiator connection teaser I

Megbízható összeköttetés bármilyen radiátortípussal

  • Széles alkatrészválaszték a különböző kialakítási módokhoz 
  • Könnyű tervezhetőség, kis nyomásveszteség 
  • A nyomásesés meghatározása és a méretezés könnyen elvégezhető

Válasszon magának radiátorbekötési rendszert

Présrendszer a tökéletes, megbízható szereléshez
Q&E gyorscsatoló rendszer az egyszerű, vízzáró szereléshez
Press system with fitting

Innovatív préscsatlakozó- és többrétegű kompozit csőrendszerünk egyesíti a fém és műanyag csőhálózati rendszerek előnyeit – ám mentes azok hátrányaitól.

Présrendszer
Quick and easy  rings and fittings teaser

A Q&E az Uponor egyedi, újszerű toldócsatlakozási rendszere, amely minimális nyomásveszteség mellett garantálja a megbízható, jó vízzáró illesztést azáltal, hogy kihasználja az Uponor PEX-a csöveinek hőtároló képességét és zsugorhatását.

Quick & Easy rendszer
Bezár