Falfűtés, a láthatatlan alternatíva

  • Wall heating

Falfűtés és hűtés új építéshez, felújításhoz

Az Uponor falfűtés és hűtés alacsony hőmérsékletű rendszer lakó- és egyéb épületekhez. A rendszert könnyűszerkezetes épületek esetén a falszerkezetbe építik, míg téglafalak esetén közvetlenül a vakolatrétegbe. A berendezést bármilyen hőforrás elláthatja.

Legyen az könnyűszerkezetes szárazépítésű fal vagy nedves eljárással készült vakolat, a falfűtés kellemes klímát biztosít otthon és az irodában. A rendszer különösen felújítási célú használat esetén nyújt előnyöket, amikor egész falakat állítanak helyre. Fürdőszobákban például, amikor a padlófelület nem lesz elegendő hogy kifűtse a helyiséget, a falfűtés jól használható padlófűtéssel együtt.

A felületfűtés hőszivattyúkkal való alkalmazása különösen hatékony. Az Uponor falfűtés és hűtés nyáron kellemesen hűt, télen kellemesen fűt. A rendszer ahhoz is elég rugalmas, hogy megfeleljen a hirtelen tavaszi és őszi hőmérséklet-változásoknak.

Könnyűszerkezetes falfűtés megoldás
A könnyűszerkezetes Uponor Siccus SW szimpla és dupla favázas falakhoz is használható. Használata ajánlott, amikor kevés idő van az építkezésre, vagy ha könnyűszerkezetes megoldást használnak lakó- vagy egyéb épületekhez.
Ez a fajta beépítés egyszerre több tűzállósági osztálynak is megfelel.

Nedves technológiájú falfűtés beépítés
Az Uponor nedves technológiájú beépítési rendszere új épületekben és felújítások során is használható. Az Uponor Minitec egy rendkívül vékony szerkezetű rendszer, amely előnyt biztosít ott, ahol a falvastagság probléma.

Válasszon termékcsoportot:

  • Siccus wall installation icon
  • Siccus szárazépítésű falfűtés
  • Könnyű kialakítás, egyszerű és gyors kezelhetőség.

  • Wet installation minitec icon
  • Minitec tartósínes falfűtés
  • Univerzális nedvesépítésű fal-, mennyezetfűtési rendszer.

Bezár