Fűtés és hűtés irodákban és kereskedelmi épületekben

  • Tabs

Épületszerkezet temperálás a költség- és energiahatékonyságért

Iroda vagy kereskedelmi épület tervezésekor, a szellőzést, a légkondicionálást és a fűtést is meg kell tervezni. Mindegyik tekintélyes feladat és beruházás önmagában is. De gondolja újra: miért nem épít már a kezdetektől beltéri klímát az épületbe?

Az Uponor TAB rendszer a szerkezeti betonlemezekbe ágyazott csövekkel működik. Ily módon a mennyezetek, padlók és falak hozzájárulnak egyrészt az épület praktikus hűtéséhez, másrészt annak alapfűtéséhez. A beágyazott csövek aktiválják az épület betonmagjának hőtehetetlenségét a hőterhelések tárolása és kibocsátása érdekében.

Az Uponor TAB rendszer nem légkondicionáló, és a szellőzési rendszert sem helyettesíti, a hagyományos technológiák teljesítménye minimálisra csökken. Ez a lehető legjobb beltéri környezetet biztosítja láthatatlan és hallhatatlan módon, légáramlás nélkül. Velejéig innovatív!

Válasszon termékcsoportot:

  • Contec ON icon
  • Contec ON
  • Contec On és a Contec TS a gyors reagálás érdekében közel van a hőleadó felülethez

Uponor TABS rendszer

Contec_ON
A TAB épületszerkezet temperáló rendszer meghatározó lett a megújuló energiák fűtésre és hűtésre történő hatékony felhasználásában, mivel kiváló hőmérsékleti komfortérzetet biztosít.
Bezár