Hőtermelő oldali szabályzók a gyors és hatékony beépítés érdekében

  • Supply water temperature control

Uponor Hőtermelő oldali szabályzók

A helyiségek önálló hőmérséklet-szabályzása csak akkor garantálható megbízható módon, ha a szükséges meleg- és hidegvíz-hőmérséklet mindig elérhető. A fűtő/hűtő funkciót is ellátó Uponor Climate controller C-46 hőtermelőoldali szabályzó gondoskodik az előremenő vízhőmérséklet szabályzásáról. Az előremenő vízhőmérséklet-szabályzás nem csak a felületfűtésekhez, hanem a kültéri területek hó- és jégmentesítéséhez is alkalmazható. Választhat az egyedi megoldások, vagy a használatra kész komplett központi bekeverő egységek között.

Az Uponor előre gyártott és gyárilag összeszerelt előremenő vízhőmérséklet-szabályzó egységek széles választékát kínálja. Ezek könnyen és gyorsan beszerelhetők. Lehetővé teszik az előremenő vízhőmérséklet energiahatékony szabályzását, és az Uponor szabályzókkal együtt csökkentik az energiafogyasztást. A különböző egységeket központilag a kazánházba szerelik, vagy a különböző fűtőkörök osztóegységéhez távvezérléssel együtt. A hűtéshez akár hat harmatpont érzékelő is beszerelhető, hogy elkerülhető legyen a párásodás a ház vagy iroda hűtésekor.

Az előremenő vízhőmérséklet szabályzásához használt Uponor szabályzási megoldások és alkatrészek a moduláris elvre épülnek. Fűtési és/vagy hűtési célokra is használhatók szinte bármilyen épülettípus esetén az önálló családi háztól a nagy irodaépületig.

Bekeverő egységek áttekintése

Uponor Fluvia T PUSH 23B-W bekeverő egység
Push 23 B W

Bekeverő egység állandó előremenő vízhőmérséklet-szabályzó egységhez és Uponor osztókhoz csatlakoztatandó 20-55 °C-os kapilláris érzékelővel felszerelt termosztáthoz.
Beszerelés osztókkal falra vagy szekrényekbe.
Teljesítmény: 3-10 kW

Bezár