Uponor előszigetelt csővezeték és előszigetelt távvezeték

  • Preinsulated pipes

Modern helyi hőelosztó megoldások előre szigetelt csövekből

Az Uponor előszigetelt csővezetékei és előszigetelt távvezetékei már bizonyították, hogy megbízható és költséghatékony megoldást jelentenek különböző folyadékok épületeken belüli és kívüli szállítására. A csővezeték alapanyagának kiváló tulajdonságai biztosítják a hosszú élettartamot. A modern távhőellátási megoldásoknak a legszigorúbb biztonsági, megbízhatósági, szilárdsági és szigeteltségi követelményeknek kell megfelelniük. Az Uponor fűtési, hűtési és vízellátási hálózatokhoz egyaránt kínál előre szigetelt csővezeték megoldásokat. Az előszigetelt csővezetékek alkalmazhatók távfűtési hálózatokhoz, lakóházak bekötéséhez, geotermikus vezetékrendszerhez, vagy biogáz üzemekhez egyaránt. Az előszigetelt távvezeték rendszer még a legnehezebb körülmények között is gyorsan és egyszerűen telepíthető, bordázott köpenycsöve fokozottan véd a mechanikai sérülésektől, a szigetelése az idő múlásával sem veszít a hatékonyságából.

Heat distribution benefits

Az előszigetelt csővezeték előnyei:

  • Hűtéshez, fűtéshez és ivóvízellátáshoz  egyaránt használható
  • Biztonságos, megbízható és robusztus megoldások 
  • A csővezeték kivételes rugalmassága gyors és könnyű beépítést tesz lehetővé
  • Nincs szükség különleges szerszámra 
  • Akár 200 m csővezeték csatlakozásmentes beszerelése lehetséges egyszerre 
  • A lerakódásmentes haszoncső élettartama 50 év

Válasszon termékcsoportot:

Fűtővízelosztó hálózat
Hűtővízelosztó hálózat
Melegivóvíz-szolgáltatás
Hidegvíz-szolgáltatás
heatdistr quattro acc

Az Uponor Thermo és Quattro csővezetékek ideális megoldások a fűtővízelosztáshoz a helyi fűtési hálózatokban vagy épületkomplexumok és önálló házak kiegészítéseként.

Fűtővízelosztó hálózat
cooling thermo acc

Az Uponor Supra a hűtővízelosztó hálózatok kedvelt megoldása. Az Uponor Thermo a helyi fűtő- és hűtővízhálózatok alternatív távvezetékrendszer-megoldása.

Hűtővízelosztó hálózat
warm aqua acc
Az Uponor Aqua kifejezetten a meleg ivóvízhez ajánlott rugalmas megoldás. Egyszerűen verhetetlen, ha gyors, biztonságos és költséghatékony kiépítésről van szó a melegvíz-ellátás terén.Melegvíz-szolgáltatás
cold supra acc

Az Uponor Supra a legjobb termék a hideg ivóvízhez. A választható fagyálló kábel biztosítja az ivóvíz fagymentes továbbítását még a leghidegebb körülmények között is.

Hidegvíz-szolgáltatás
Bezár