Uponor innováció 3a

Ivóvíz – életminőség – energiahatékonyság – az Uponor a jövő megoldásain dolgozik

Innováció@Uponor

A tiszta ivóvíz a világon mindenhol fontos kérdés – az Uponor fokozottan ügyel az értékes ivóvízre.

Vajon a fogyasztói társadalom és az ipar milyen hatással lesz az ivóvíz felhasználására a későbbiekben? Ez a jövő egyik nagy kérdése. Az Uponor elkötelezett a fenntarthatóság mellett, és olyan innovatív megoldásokat dolgoz ki, amelyek lehetővé teszik az ivóvíz gazdaságos felhasználását.

Tudta?:
A (49/2015. (XI.6) EMMI Legionella-rendelet 2016. február 4-től hatályos Magyarországon.
A Legionella-fertőzési kockázatot jelentő létesítményekre, illetve a fokozott Legionella-fertőzési kockázatot jelentő létesítményekre vonatkozó előírások betartásáért a létesítmény üzemeltetője, ennek hiányában tulajdonosa felel.
Kockázati közegnek tekinthető minden olyan vízellátási vízrendszer, ahol együttesen fennállnak a következő feltételek:

  • a rendszerben 20-50oC közötti víz van,
  • a rendszerben fennáll a pangó vízterek kialakulásának veszélye
  • a rendszer használata során vízpermet (aeroszol) képződik

Egyre több ember él városokban – az Uponor segít biztosítani az életminőségüket

A sűrűn lakott területeken különösen fontossá válik az emberek életszínvonalának biztosítása. Ez mindenhol érvényes: otthon, a munkahelyen, valamint a szabadidőben is.A városi lakosság megoszlása az iparosodott országokban
Forrás: Roland Berger

Uponor oszlopdiagram

Az Uponor jövőjét kutató labor: ötletek, kutatás, koncepciók

Innovatív vállalatként az Uponor jelentős befektetéseket hajt végre a kutatás és fejlesztés terén. Intenzív párbeszédet tart fenn az ügyfeleivel. Vegyen ön is részt a tapasztalatcserében! Mondja el nekünk a kívánságait és véleményét. Vagy írja le, hol lát lehetőséget további energia-megtakarításra vagy higiénikusabb vízkezelésre. Együtt olyan megoldásokat találhatunk, amelyek mindkét fél javára válnak.

Várjuk ötleteiket, amelyek segítségével továbbfejleszthetjük megoldásainkat. Az Uponor nagy hangsúlyt fektet a dolgozói képzésére. Az Uponor vállalatról és állásajánlatairól bővebb információkat itt találhat
. Partnereink számára rendszeres továbbképzési lehetőséget biztosítunk az Uponor Akadémia keretein belül vízellátás, fűtés és hűtés, valamint szabályozás témakörökben. További információkat itt találhat.

Uponor Uni Pipe PLUS