Korszakváltás az energiahatékonyságban - MEHI képzéssorozat Pécs

2017.07.29.

  

Mi változik egy építkezés vagy felújítás kapcsán az energetikai sztenderdek szigorítása miatt? Meghívó szakmai képzéssorozatra. Ha Ön műszaki építési ellenőr, beruházáslebonyolító, felelős műszaki vezető, építésügyi műszaki szakértő, érdemes részt vennie a Magyar Energiahatékonysági Intézet rendezvényén

Időpont:  2017 szeptember 7.

Helyszín: VOKE Vasutas Művelődési Ház, Váradi Antal u. 7/2.

A MAGYAR ÉPÍTÉSZ KAMARA TAGJAI 1,5 KREDITPONTOT KAPHATNAK A RÉSZVÉTELÉRT ALKALMANKÉNT.

OTIR BÍRÁLATI SORSZÁM: 2017/74

TUDTA, HOGY AZ ÚJ ÉPÜLETEKET CÉLSZERŰ MÁR MOST A KÖZEL NULLA ENERGIAIGÉNYŰ ÉPÜLETEK SZINTJÉRE TERVEZNI? 

A megemelt energetikai elvárások Magyarországon két lépésben kerülnek bevezetésre, 2018-tól és 2021-től. Sok tervezési munkánál már ma a közel nulla energiaszintet kell meglépni, így fontos megbeszélnünk, hogy az energiahatékonyság ösztönzése, az új technológiai követelmények mennyiben befolyásolják a beruházók döntéseit, az üzemeltetők szempontjait, milyen műszaki-technológiai megoldások állnak rendelkezésre. 

VAJON MEGÉRI? 

A rendezvény egész napos. Az előadók a műszaki tudományokban, energetikában jártas hazai elméleti és gyakorlati szakértők lesznek: szakértők listája.

RÉSZVÉTELI DÍJ: 

Diákoknak a részvétel ingyenes.
Részvételi díj korai jelentkezés (azaz rendezvény előtt 2 héttel bezárólag) esetén: 3900 Ft + Áfa  Rendezvény előtt 2 hetes időtávon belül: 5500 Ft + ÁFA. 

RÉSZLETES PROGRAM: Letölthető itt

REGISZTRÁCIÓ: www.epitesztovabbkepzo.hu

A jelentkezéshez először az Építész Továbbképző honlapjára kell regisztrálni! Ezután lehetséges a rendezvényre kattintva a képzésre jelentkezni.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ: mehi@mehi.hu

Vissza
Bezár