Karrier

  • Career logistic centre
  • Careers production
  • Career landing page 3

Komfortosabb életszínvonal

Az Uponor olyan emberek számára biztosít munkalehetőségeket, akik szeretnének hozzájárulni a világ bármely részén élő emberek életének gazdagabbá tételéhez, és ezen az úton szeretnének értéket teremteni, felfedezni, fejlődni, az ötleteiket kifejezni, és kiaknázni a tehetségüket.

Ügyelünk egymás és a jövőbeni generációk jólétére. Alapvető fontosságúnak tartjuk, hogy munkatársaink képességeit segítsük és fejlesszük a munka világában.

Minden alkalmazottunkat minden körülmények között és minden szinten egyenlő bánásmódban részesítjük. Figyelembe vesszük alkalmazottaink eltérő igényeit, beleértve a karrierfejlesztési és képzési lehetőségeket is. Emellett alkalmazottainkat megjutalmazzuk az elért eredményeikért, és azt szeretnénk, ha az Uponor minden szempontból jó munkahely lenne.

Olyan embereket keresünk, akik osztoznak a lelkesedésünkben, az innovációra, kiválóságra, tiszteletre és becsületességre való törekvéseinkben. Rugalmas és vonzó munkahelyi kultúrát kínálunk, amelyben az alkalmazottak kiteljesíthetik saját lehetőségeiket, és számít a munkájuk.

Együtt dolgozva olyan megoldásokat tudunk nyújtani, amelyek kiemelkedőek a világban.

Career stories teaser

Munkavállalás az Uponornál

Az Uponor nemzetközi környezetben kínál munkalehetőségeket. Ismerje meg, hogy alkalmazottaink mit mondanak az Uponorról mint munkahelyről.

Bezár