Kutatás és technológia

  • Research and technology laboratory
  • Research and technology control systems
  • Research and technology tap water

Tapasztalat, amelyre építhet

Az Uponor termékeit a minőség, a megbízhatóság és a profi megjelenés jellemzi. Jellemzően hosszú élettartamot megkívánó alkalmazások esetén használják, gyakran a szerkezetbe építve.

Az Uponor a sok éves tapasztalatot és tudást halmozott fel a csőhálózati, fűtési alkalmazásokhoz használt műanyag csővezetékrendszerek fejlesztése, gyártása és felhasználása terén. A vevők nyugalmát biztosító korszerű termékek fejlesztése során az Uponornak biztos hátteret nyújt, hogy érti a vevők igényeit, és tapasztalattal, valamint alapos tudással rendelkezik a terméktervezés, az anyagkiválasztás, a termék gyártása, beszerelése, használata és szervizelése terén.

Hiszünk benne, hogy a fenntartható épületek segítenek megőrizni az erőforrásokat a jövő generációi számára. A célunk olyan innovatív rendszerek létrehozása, amelyek kevesebb energiát igényelnek, víztakarékosak, csökkentik a hulladék mennyiségét, megóvják az épületeket és akár életeket is mentenek. Folyamatainkat úgy fejlesztjük, hogy garantálják a biztonságot, a tartósságot, az energiatakarékosságot, és a legkisebb terhelést jelentsék a környezet számára.

Az Uponor a legszigorúbb szabványokat követeli meg csőhálózati, fűtési megoldásainak gyártása, beszerelése és használata során. De ez egyedül nem megy, ezért működünk együtt más professzionális építőipari vállalatokkal.

Bezár