Ellátási lánc

  • Supply chain 1
  • Supply chain 2
  • Supply chain 3

Hogy az Uponor biztosan megfeleljen a vevők igényeinek

Az Uponor célkitűzése a kiváló minőségű termékek és rendszerek hatékony biztosítása vevői számára. A beszerzés, tervezés, gyártás, minőség, raktározás és szállítás mind egy jól összehangolt ellátási lánc szemeit képezik, amelynek célja hogy az általunk kínált termékek biztosan kulcsszerepet játszanak az emberek életszínvonalának javítása érdekében.

Folyamatosan fejlesztjük ellátási láncunkat, hogy termékeinket hatékonyan, pontosan, teljes egészében és biztonságosan el tudjuk juttatni minden vevőnkhöz. Gyártó létesítményeink koncentráltak, és vezető pozíciónk miatt elértünk egy kritikus gyártási tömeget. Ez a két tényező versenyelőnyt biztosít a különböző technológiák terén, ami tovább fokozza kínálatunk minőségét és értékét.

Az ellátási lánchoz kapcsolódó telephelyeink hosszú múlttal és rengeteg tapasztalattal rendelkeznek a technológiai fejlesztés terén. PE-Xa csöveink Engel módszer szerinti térhálósítást alkalmazó gyártási technológiáját a svédországi Wirsbo városában fejlesztettük ki, míg a többrétegű, egymásra hegesztett technológiát a németországi Zella Mehlis környékén. Mindkettő világhírű, a saját technológiájára összpontosító, csővezetékgyártó üzem. 1965 óta műanyagsajtolási és fröccsöntési tapasztalattal is rendelkezünk a finnországi Nastolában.

Bezár