Uponor a nagyvilágban

 • Uponor worldwide
 • Uponor worldwide services

Piacok

Az Uponor innovatív megoldásokat kínál a lakáscélú, kereskedelmi és ipari projektekhez, valamint az építőmérnöki munkákhoz. Az új építkezések és a felújítások piacán is jelen vagyunk. Versenyelőnyünket következő jellemzőinknek köszönhetjük: kiterjedt földrajzi jelenlétünk, az iparág alapos ismerete, nagy tapasztalatunk a fűtési, hűtési és csőhálózati piac vevőinek kiszolgálásában, valamint törekvésünk, hogy profi módon szolgáljuk ki vevőink szigorú elvárásait.

Az Uponor szakemberekből álló hálózata széles körű és földrajzilag kiterjedt, ami az iparágban páratlan szolgáltatást garantál, és amelyre vevőink építhetnek. Több mint 30 országban vagyunk jelen helyi ügyfélszolgálattal, elkötelezett alkalmazottakkal, de a világ több mint 105 országába szállítunk.

Az Uponor megoldásai nagykereskedőkön keresztül érhető el Magyarországon.

  • Láthatatlan kényelem – fűtési megoldások

  • Az egészséges és kényelmes fűtés alapját képező felületfűtési, -hűtési rendszerek széles választékát kínáljuk. Megoldásaink csökkentik az energiafogyasztást, és lehetővé teszik a megújuló energiaforrások hatékony felhasználását az épületek fűtéséhez és hűtéséhez.

   Tovább
  • Megbízhatóság és kiváló minőség – vízellátási megoldások

  • Vízellátási termékeink között megtalálhatóak a különböző igényekhez szükséges rendszerek, többek között az épületeken belüli vagy épületek közötti ivóvízellátáshoz, vagy központi fűtéshez. Az Uponor csőhálózatai biztonságos és könnyű csatlakozást és rugalmas kialakítást, többcélú felhasználást, valamint a vízminőség változásával szemben nagyfokú ellenállóságot biztosítanak, könnyűek és egyszerűen beszerelhetők

   Tovább

Együttműködés az Uponorral

Partnereinknek globális tapasztalatot, minőséget, tudást és hosszan tartó partneri kapcsolatot kínálunk, amelynek előnyeit Ön is élvezheti.

Bezár