Jövőkép és stratégia

  • Vision and strategy people

Jobb emberi környezetek kialakítása

Az Uponor fő célja a professzionális vállalatokkal való együttműködés a jobb emberi környezetek kialakítása érdekében. Legyen szó magán-, kereskedelmi vagy nyilvános területekről, termékeink segítik az olyan feltételek kialakítását, amelyekben az emberek szeretnek élni és dolgozni. Együttműködünk más professzionális vállalatokkal, és egy fenntarthatóbb jövőt építünk. A professzionális építőipari vállalatokkal való együttműködés során szeretnénk többet nyújtani, valami különlegeset kínálni számukra, bármit, hogy jobban teljesítsenek és sikeresek legyenek, bármilyen projektről legyen is szó.

Jövőkép
Megoldásaink világszerte komfortosabb életszínvonalat biztosítanak az emberek számára.

Az Uponor célkitűzése, hogy komfortosabb életszínvonalat biztosítson az emberek számára kiváló minőségű, a kényelmet egy új szintre emelő, a természetes erőforrásokat megóvó, energiahatékony és biztonságosan működtethető fűtési és csőhálózati és vízellátási megoldásokat kínálva

Az iparág vezető márkájaként az Uponor célja, hogy folyamatosan nyereségesen növekedjen, és megerősítse kiemelkedő pozícióját a kulcsfontosságú földrajzi területeken.

Stratégia
2003 óta az Uponor stratégiája három fő elemre összpontosít: növekedés, márka és kiváló működés. A vállalat következetesen ezekre a fő elemekre koncentrálta erőfeszítéseit, hogy szilárd alapokat teremtsen a jövőbeli nyereséges növekedéshez.

Az Uponor stratégiai céljainak egyike, hogy azokban a termékszegmensekben és azokon a piacokon működjön, ahol erős piaci pozíciót képes elérni. A vállalat főleg Európára és Észak-Amerikára összpontosít, de a Közel-Keleten és Ázsiában is tevékenykedik.

Az Uponor márka
Az Uponor márka lényege, hogy hozzásegítsük vevőinket a jobb emberi környezetek létrehozásához fenntartható módon. Az emberek elvárásai ugyanúgy változnak, ahogyan a szabványok és a stílusok. Az Uponornál azt szeretnénk, hogy mi legyünk az a bizalmas és megbízható partner, akihez az emberek fordulhatnak a megfelelő termékekért és szolgáltatásokért.

Uponor values teaser

Az Uponor értékei irányítják munkánkat

Az Uponor működésének egyik alapköve az ügyfelek igényeinek megismerése és kielégítése. Ezen értékek a márkánk alapja.

Bezár