Az Uponor mint üzlettárs

 • Uponor as a partner

Teljeskörű szolgáltatás

Az Uponor működésének alaptétele, hogy értéket teremtsünk vevőinknek és partnereinknek. Hosszú távú együttműködésre törekszünk, megbízható partneri kapcsolatot nyújtunk, és olyan megoldásokat kínálunk, amelyek lehetővé teszik, hogy a vevők vállalkozásai sikeresen növekedjenek. A végcél más professzionális vállalatokkal való együttműködés a jobb emberi környezetek kialakítása érdekében.

Az Uponor mint a vízellátási és beltéri fűtési rendszerek beszállítója nagy hagyományokkal és széles körű tudással rendelkezik. A termékek azonban az Uponor szakértelmének csak egy vetületét jelentik. A valódi hozzáadott érték a teljes csomagban rejlik: Az Uponor olyan szolgáltatást nyújt, ami a vevői igények előrejelzésein alapul és ideálisak a projektek számára.

Az Uponor sikere profi partnereinek sikerétől függ – ezért veszünk számításba ilyen sokféle szempontot az Uponornál, ha a minőségről van szó: támogatás, vevőszolgálat, hosszú távú megbízhatóság és termékminőség, hogy csak párat említsünk ezek közül. A műanyag és többrétegű csőhálózat, illetve a felületfűtés és -hűtés valódi úttörőjeként az Uponor márka a világszerte megbízható nevet jelenti. A megfelelően megtervezett, beszerelt és működtetett Uponor rendszerek annyi ideig szolgálják majd Önt, mint az épületek, amelybe beépítette ezeket.

Az Uponor nagy hangsúlyt fektet a vízvezeték, és fűtés szerelők oktatására az Uponor termékek beszerelésével kapcsolatosan annak érdekében, hogy a beszerelések problémamentesek legyenek a lakó- és kereskedelmi épületekben egyaránt. Minden évben több mint 20 000 képzési napot tartunk a fő célcsoportok számára.

  • Partnereinknek globális tapasztalatot, minőséget, tudást és hosszan tartó partneri kapcsolatot kínálunk, amelynek előnyeit Ön is élvezheti. Ha támogatásra van szüksége, mi jelen vagyunk – a projekt minden fázisában az ötlet felmerülésétől az átadásig, telefonon keresztül vagy személyes találkozók során akár a helyszínen is.

  • Az építési projektek során a fontos döntések már jóval az első tervek elkészítése előtt megszületnek. Az elképzelések megfogalmazása és a tervezési fázis során alternatív rendszermegoldások biztosításával segítünk, hogy a befektetők, ingatlanfejlesztők és az építőipari szolgáltató vállalatok a helyes úton induljanak el. A befektetési és üzemeltetési költségek előzetes becslésével segítünk a projekthez szükséges, megbízható pénzügyi alap megteremtésében. Szolgáltatásaink között megtalálható a szakképzett és megfelelő képesítéssel rendelkező tervezők kiválasztásának támogatása is, ami garantálja a kiváló minőségű eredményeket.

  • Az elképzeléstől a megvalósításig haladva a tervnek a modern építészeti technikák minden részletével és összetettségével meg kell birkóznia. A szaktudáson kívül a számítógéppel támogatott eszközök is elengedhetetlenek ehhez a feladathoz. A profi tervezők élvezhetik a fűtési, hűtési, valamint vízellátási megoldásokhoz kapcsolódó képzéseink, mintaterveink éstervezési tanácsadásaink előnyeit.

  • A kivitelezés a tervek megvalósításáról szól. A szállítás, a logisztika, a termékek és a beépítés hatékonysága fontossá válik. Világszerte híresek vagyunk termékeink minőségéről és könnyű beépíthetőségéről. A kivitelezők számára tartott képzéseink további alapot teremtenek a gyors és megbízható beszereléshez. Az építőipari szolgáltató vállalatok számára segítünk a szállítás és logisztika megtervezésében és koordinálásában, hogy elkerülhetők legyenek a problémák a kivitelezési folyamat alatt. A folyamatos műszaki támogatás és a rendszer végső ellenőrzése révén az egész építkezés alatt támogatjuk szerelési munkát.

  • A kivitelezés végén megkezdődik az épület használata – lényeges fázis, amelybe beletartozik az munka végső átvétele, és amely megalapozza a hatékony üzemeltetést és karbantartást. Az üzembe helyezési fázisban segítünk partnereinknek a rendszereink kívánt teljesítményének ellenőrzésében. A teljes és pontos végső rendszerdokumentáció minden esetben az ügyfél rendelkezésére áll. Képzésünk felkészíti az épületek üzemeltetését végző szakembereket a gördülékeny és problémamentes üzemeltetésre. A rendszerünk használatával, optimalizálásával és végső felújításával kapcsolatos támogatást nyújtunk az épület teljes életciklusa alatt.

Bezár